Om meg - Dietitian

Go to content

Main menu:


Dietetyk : 


      Paulina Kwiatkowska – dietetiker, utdannet ved Collegium Medicum, Universitetet i Bydgoszcz, mastergrad i dietetikk med spesialisering i dietterapi og ernæring i idrett. Jeg deltok i flere kurs og forskningskonferanser, både i Polen og i andre land, og tok praksisopphold i utlandet. Jeg har lidenskap for å hjelpe folk med å forbedre sin helse, oppnå satte mål og resultater de drømmer om. Mitt motto til pasientene er: "La din mat være din medisin og din medisin være din mat" – Hippokrates
Jeg spesialiserer i behandling av overvekt, forebygging av kostholdsrelaterte og metabolske sykdommer samt ernæring av fysisk aktive personer. Jeg lager måltidsplaner for øking av kroppsvekt der jeg benytter mine kunnskaper om matintoleranser.
 
     Jeg foreleser i dietetikk, arrangerer workshop i sunn levemåte, ernæring av barn og spedbarn. Jeg skrevet min masteravhandling i USA der jeg undersøkte faktorer som påvirker amerikaneres levemåte og konsekvenser av disse.
 
              Dietetikk er min hobby og jeg bruker all min fritid på den. Jeg har mye positiv energi og vet hvordan jeg skal motivere andre. Suksess av mine pasienter er den største prisen for meg og inspirerer meg til videre utvikling.
 
Back to content | Back to main menu